Start vandaag

Quick job fast money

Wil jij iedere week betaald krijgen?

Jij bent uniek. En je zoekt werk. Het liefst om meteen bij aan de slag te gaan, zonder al te veel gedoe. Bij Merge Online vind je snel en online precies wat je zoekt. Hier is het simpelweg inschrijven, job uitkiezen en gáán. Oftewel: direct aan het werk, en snel je salaris binnen.
Merge Online is hét platform waar jouw skills tellen. Het aanbod aan vacatures wordt je geserveerd op basis van wat jij kan en wil. Bovendien schakel je zelf met de opdrachtgever. Wij zorgen er ondertussen voor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. En we maken zonder gedoe op tijd je verdiende geld over.

Check die banen dan

Ga snel aan het werk met een van onderstaande vacatures. Nog beter schrijf je je direct in om het totale aanbod aan banen te bekijken. Die vind je één klik verderop. Kies, en bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Want hier geldt: you're in charge.


Beveiliger
Beveiliger
 11,59
Uden
Schoonmaakmedewerker
Schoonmaakmedewerker
 13,07
Utrecht
Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok
 13,00 - 15,00
Utrecht
Horeca medewerker
 4,85 - 12,12
Luyksgestel
Planner
Planner
 14,00 - 19,00
Uden
Schoonmaakmedewerker
Schoonmaakmedewerker
 12,15 - 14,00
Raalte
Dierenverzorger
Dierenverzorger
 7,00
Riethoven
Administratief medewerker
 14,00 - 16,50
Veghel

Wars van onnodig gedoe

Je zoekt nú een baantje. Ook heb je geen trek om dagen op je geld te moeten wachten. Omdat je dit weekend een dol feest hebt, of omdat je zo snel mogelijk de nieuwe Call of Duty wil pre-orderen. Bij ons kun je dan ook direct aan de slag. Lekker snel schakelen dus. Dat wil jij, dat doen wij. Je weet bij ons dan ook altijd waar je aan toe bent. Je ziet wat je bij een bepaalde vacature verdient. Wij zorgen dat het vervolgens snel op je rekening staat. Op onnodig gedoe zit tenslotte niemand te wachten.

Join Merge