Planner


 32 uur per week  14,00 - 19,00 per uur  Uden  Flex

Functiebeschrijving
Als planner weet je precies wat de capaciteitsbehoefte is en zorg je dat deze zo efficiënt mogelijk wordt ingevuld. Je brengt medewerkers tijdig op de hoogte van hun werkrooster en zorgt ervoor dat de opdrachtgevers op de aanwezigheid van de beveiligers kunnen rekenen. Ook in hectische perioden krijg jij je planning rond. Daarbij houd je rekening met de Arbeidstijdenwet, de cao’s én de wensen van opdrachtgevers en medewerkers. Natuurlijk is je administratie tot in de puntjes verzorgd. Met jouw inzicht, overzicht en nauwkeurigheid maak jij het verschil voor de opdrachtgevers en medewerkers van dit bedrijf.

Wat wij vragen
• HBO werk• en denkniveau; • Minimaal 2 jaar ervaring met personeelszaken; • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden; • Geen problemen met werken in piketdienst (je bent dan bij toerbeurt ook buiten kantoortijden bereikbaar).

Join Merge

HSG Manguarding B.V.

HSG Manguarding B.V.
 Uden

Holland Security Group is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiliging. Het hoofd­kantoor is gevestigd in Uden. Holland Security Group is opgericht in 2014 en is een echt Brabants bedrijf. Onze Brabantse nuchterheid en voorkeur voor persoonlijk contact, zorgen voor een prettige samenwerking met al onze partners. Met ruim 250 medewerkers staan wij dagelijks in voor de beveiliging van zowel zeer grote evenementen, maar ook voor bedrijven en particulieren. Juist die diversiteit maakt dat wij ons werk elke dag weer met heel veel enthousiasme doen.